Woensdagmiddag 8 mei in Zevenbergschen Hoek

Morgenmiddag staan er twee activiteiten gepland in Zevenbergschen Hoek. MeerMoerdijk start de middag met een cursus valpreventie. In samenwerking met de Seniorenraad en de KBO, wordt de cursus aangeboden door een ergotherapeut. De cursus duurt tot +/- 14.30 uur. Vervolgens om 16.00 uur vindt op het Plein 1940 de officiële opening plaats van de vernieuwde Hoofdstraat en Driehoefijzersstraat. 

Voorlichtingsmiddag Valpreventie
MeerMoerdijk organiseert deze voorlichtingsmiddag in samenwerking met de Seniorenraad en de KBO. U krijgt deze middag een cursus valpreventie aanboden door een ergotherapeut. Onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers, krijgt u alle informatie over de oorzaken van vallen. Wat kunt u, in en rondom uw eigen huis, doen om vallen te voorkomen. Deze middag is van 13.00 tot 14.30 en vindt plaats in De Zevensprong. De toegang is gratis, u hoeft zich niet van tevoren aan te melden en alle 50-plussers van zijn welkom.

Opening Hoofdstraat en Driehoefijzersstraat
Op woensdagmiddag 8 mei van 16.00 uur tot 18.00 uur vindt de officiële opening van de vernieuwde Hoofdstraat-Driehoefijzersstraat plaats op het Plein 1940. Wethouder Désirée Brummans opent om 16.30 uur de vernieuwde openbare ruimte, de lokale ondernemers verzorgen de hapjes en drankjes en er staan een een aantal schapen en lammetjes, die door de kinderen geaaid mogen worden.