Winterschoolliner 680 tussen Standdaarbuiten en Zevenbergen vanaf vandaag in dienst

Vanaf vandaag is de nieuwe buslijn tussen Standdaarbuiten en Zevenbergen, de Winterschoolliner 680, officieel in de dienstregeling opgenomen. Met deze speciale buslijn kunnen leerlingen tijdens de wintermaanden veilig tussen Standdaarbuiten, Noordhoek en Zevenbergen reizen.

De Winterschoolliner (lijn 680) rijdt vanaf het ingaan van de wintertijd (eind oktober) tot de start van de zomertijd (eind maart) op weekdagen tussen Standdaarbuiten via Noordhoek naar Zevenbergen. Wethouder Zwiers: "Juist in deze periode is het fijn dat je als scholier op dit traject ook voor de bus kunt kiezen. Voor deze groep is de fietsafstand tussen thuis en school best groot. Dat hoeft geen probleem te zijn bij mooi weer en meer licht, maar in de donkere wintermaanden met de kans op slechter weer is de bus een fijn alternatief."

Deze speciale buslijn rijdt in deze periode door de week in de ochtend twee ritten tussen Standdaarbuiten en Zevenbergen, station NS via Noordhoek en het Markland College. In de middagspits rijdt de Winterschoolliner twee ritten in tegengestelde richting. De ritten sluiten aan op de lestijden van het Markland College en de aankomst- en vertrektijden van de Sprinter van/naar Dordrecht.

In de winter kunnen leerlingen met een speciaal abonnement met 20% korting in de bus reizen. Meer informatie over dit kortingsabonnement? Kijk dan eens op https://www.arriva.nl/zf/marklandcollege.htm

Beelden bij dit artikel