VV Virtus Bedrijventoernooi brengt € 1437,10 op voor KanjerKetting

Afgelopen vrijdag werd het jaarlijkse bedrijventoernooi bij V.V. Virtus in Zevenbergen georganiseerd. Voor de eerste keer stond het toernooi in het teken van een goed doel: de KanjerKetting. Een initiatief van Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker en helpt kinderen met kanker door hen een kraal te geven voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis die zij hebben doorstaan. Al die kralen rijgen zij aan een ketting, die hun verhaal vertelt.

V.V. Virtus droeg het bedrijventoernooi dit jaar op aan het initiatief KanjerKetting, omdat één van haar jeugdleden zelf ziek is. Voorafgaand aan het toernooi, renden de negen kanjers van JO9 1 een sponsorloop, waarna tien bedrijventeams de voetbalstrijd met elkaar aangingen. Tuin & Terras Zevenbergen bleek de winnaar in poule A en Bij Dennis de winnaar in poule B. Het bedrijventoernooi alleen bracht al 700 euro op, maar samen met de sponsorloop, de loterij en nog een aantal sponosringen, mag de KanjerKetting van V.V. Virtus een bedrag van € 1437,10 ontvangen. 

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken. 

Beelden bij dit artikel