Vrijwilligers gezocht woonzorgcentrum St. Martinus

Het woonzorgcentrum St. Martinus in Zevenbergschen Hoek is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Mede door de coronatijd realiseren zij zich des te meer dat het vrijwilligerswerk ontzettend belangrijk is. Vrijwilligers die een kopje koffie of thee willen schenken, die een ommetje met de bewoners willen maken of die willen helpen bij de bingo en (spel)activiteiten. Heb jij nog een beetje tijd over en wil jij je inzetten?

In de volgende vrijwilligersfuncties kan St. Martinus wel wat extra mensen gebruiken:
  • Een gastheer / -vrouw om ’s morgens en ’s middags een kopje koffie of thee te schenken met een beetje extra aandacht;
  • Ondersteuners tijdens middagactiviteiten, zoals helpen bij de bingo en (spel)activiteiten;
  • Een wandeling maken met de vaste wandelclub op donderdag of een tijdstip dat u zelf afspreekt. Of een ritje maken op de duofiets;
  • Individueel een bezoekje brengen aan een bewoner/bewoonster.

Deze vier voorbeelden zijn nog maar het begin van wat jij als vrijwilliger kunt doen. Uiteraard wordt er samen met jou gekeken waar je interesses en kwaliteiten liggen. Bij St. Martinus worden alle richtlijnen van het RIVM gehanteerd en wordt er een weg gezocht om zoveel mogelijk activiteiten te kunnen blijven doen.

Voor meer informatie en opgeven als vrijwilliger, kun je contact opnemen met Corine Verhoeven, Welzijnsmakelaar Surplus Zorg St. Martinus Zevenbergschen Hoek, via het telefoonnummer 0168-452552 of het e-mailadres corine.verhoeven@surplus.nl.

Beelden bij dit artikel