Vrijwilligers gezocht voor grootste Halloween event Terror Nights in Standdaarbuiten

Om het grootste Halloween event van Brabant, Terror Nights in Standdaarbuiten, net zo'n succes te maken als afgelopen jaar, is de organisatie op zoek naar vrijwilligers. Op 26 oktober 2019 barst het griezelevenement weer los, met verschillende spookhuizen, trick-or-treat-adressen en echte acteurs. Lijkt het jou tof om hier onderdeel van te zijn? Meld je dan snel aan!

Bijeenkomst vrijwilligers
Op zondag 30 juni 2019 wordt er om 14:00 uur een bijeenkomst voor alle nieuwe vrijwilligers georganiseerd. Op dit tijdstip legt de organisatie uit wie zij zijn en wat de doelstelling is met en van Terror Nights. Om 15.00 uur zullen de reeds bekende vrijwilligers aansluiten waarna de presentatie volgt van de nieuwe spookhuizen. Hierbij zal de mogelijkheid geboden worden om te kiezen voor een bepaalde positie tijdens het evenement.

Welke vrijwilligers zijn er nodig?
Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die ouder zijn dan 16 jaar

Om het evenement goed neer te zetten, is de organisatie op zoek naar:

  • Opbouwers/afbrekers;
  • Acteurs;
  • Trick-or-treat-adressen (op route);
  • Foodtrucks;
  • Verkeersregelaars;
  • Serviant/toezichthouders;
  • Verkooppunten voor tickets.

Uiteraard is een combinatie van deze vrijwilligers ook mogelijk.

Wat wordt er verwacht van vrijwilligers?
Van vrijwlligers wordt voornamelijk verwacht dat ze meedenken over en uitvoeren van het evenement. Er worden een aantal knusteldagen georganiseerd om de props te ontwikkelen voor het event. De knutseldagen zijn over het algemeen niet verplicht, maar het is ontzettend leuk om mee te denken en uitvoeren van diverse props.

De opbouw van het evenement duurt vaak 3 dagen. Alle vrijwilligers wordt gevraagd één van de eerste twee dagen aanwezig te zijn en de laatste dag dient iedereen aanwezig te zijn voor uitleg, schmink enzovoorts.
Tevens dient iedere vrijwilliger ook bij het afbreken van het evenement aanwezig te zijn, zodat met vele handen het werk wordt verlicht.

Wat wordt er geboden?
Elke dag is er voldoende eten en drinken aanwezig voor alle vrijwilligers, maar daarnaast ontvang je tips en uitleg over het acteren tijdens Terror Nights, word je opgenomen in een gezellig en enthousiast team om een groots evenement neer te zetten en krijg je de keuze om een bepaalde positie in te nemen die jou leuk lijkt. 

Inschrijven als vrijwilliger?
Via deze directe link kun je je inschrijven om vrijwilliger te worden bij Terror Nights 2019: https://www.eventmaat.nl/Vrijwilligers-gezocht

Eerst nog even kijken wat Terror Nights precies is? Lees dan, als je durft, hier ons verslag en bekijk onze foto's van Terror Nights 2018 via deze directe link: https://kijkopmoerdijk.nl/nieuws/grootste-halloween-event-van-brabant-eergisteravond-in-standdaarbuiten.html.