Vrijdag 15 maart klinkt het Luid en Duidelijk in de hervormde kerk Zevenbergen

Zanger Gerald Troost en spreker Wim Hoddenbagh geven een bijzonder concert in de hervormde kerk in Zevenbergen op vrijdag 15 maart a.s. Gerald zal liedjes van zijn nieuwe cd Luid & Duidelijk live ten gehore brengen en Wim zal vertellen over de blinde Bartimeus.

De liedjes van Gerald hebben al velen harten geraakt en de teksten hebben tijdens een concert nog veel meer impact. Hij heeft een grote passie om mensen aan te moedigen in het geloof en Gods waarheid luid en duidelijk bekend te maken. Spreker Wim Hoddenbagh zal spreken over de blinde Bartimeus. Dwars door de schaamte en afkeurende reacties van de mensen om hem heen laat hij zich luid horen. Zijn nood is zo groot dat hij zijn kans wil pakken om Jezus te ontmoeten. De moed van de blinde Bartimeus is een inspiratie en voorbeeld voor gelovigen van deze tijd.

Het concert vangt aan om 20.00 uur en zal bemoedigend zijn en geschikt voor jong en oud. Een kaartje kost 5 euro, waarvan de opbrengst evenals die van de collecte, bestemd is voor het project 'Versterk de kerk in het Midden-Oosten en Syrië'. Reserveer uw kaarten via deze directe link https://www.zingenindekerk.nl/gospel/luid-en-duidelijk-concert-met-gerald-troost-en-wim-hoddenbach-in-zevenbergen