Voorrondes NK Bommetje in Zevenbergen leveren fraaie plaatjes op

Wij verlaten de redactie, bezoeken een evenement, schieten vaak meer dan honderd foto's, komen terug op onze redactie, zoeken die foto's uit, verwijderen foto's van mindere kwaliteit, halen overbelichting eruit waar nodig en publiceren ze vervolgens voor u als lezer. Het gebeurt niet vaak, maar na de voorrondes van het NK Bommetje gisterenmiddag in het zwembad in Zevenbergen, krabden wij ons ook even achter de oren. Sommige foto's die wij gisteren schoten, lijken wel gefotoshopt!

Zo is er een foto waarop een jongen rechtop op het water staat, een foto waarop een jongen nonchalant op de groene heg zit en een foto waarbij een jongen op de duikplank zit. Allemaal gelukstreffers, allemaal leuk om naar te kijken! Overigens maakten we ook foto's bij de schuimparty van meerMoerdijk, waar DJ T-Mo en DJ Remco de schuimpartygangers vermaakten met een aantal lekkere deuntjes uit de speakers. 

U vindt deze en alle andere foto's, in ons fotoalbum via deze directe link: https://kijkopmoerdijk.nl/albums/voorrondes-nk-bommetje-zwembad-zevenbergen.html