Vijf volle voorstellingen Bont Gemaauw 2019

Vier helemaal uitverkocht en één bijna: het was druk in het Medisch Centrum Z de afgelopen dagen. Het Bont Gemaauw 2019 in Zeuvebultelaand is vermaak, entertainment, een revue van en door Stichting Carnaval Zevenbergen. Gepresenteerd werden de voorstellingen door dokter van Epscheuten, dokter van Gummigalgen en assistente Truuske, die afgewisseld werden door maauwers, tonpraters, CV de Nefjoece en een revueballet. 

De inzending van Zeuvebultelaand voor het Barnavalslied 2019 komt ditmaal van CV de Nefjoece, die hun nummer 'We zitte-n-op rooze' ook tijdens het Bont Gemaauw ten gehore mocht brengen. Het revueballet bestond uit leden van Dansstudio Tamara en zij dansten op een repertoire van destijds met onder andere 'Ja zuster, nee zuster', 'In een rijtuigie' en 'M'n opa'. De verschillende acts die het podium betraden, vermaakten het publiek uitstekend. Dat geldt zeker voor de redactie van KijkopMoerdijk, die zelfs óók in een act genoemd werd. Jan Eestermans, alias Gerrit de Postbode, zag ons staan terwijl hij richting het podium liep, benoemde ons bij naam en riep dat hij het leuk vond dat wij er ook waren.

Dat gold voor ons zeker ook, waarvoor wij de Stichting Carnaval Zevenbergen dan ook hartelijk willen danken, evenals de hoffotografe Moniek, die ons enkele foto's toestuurde van de acts die wij zelf gemist hebben. U bekijkt zowel onze als Monieks foto's in de fotoslider boven dit artikel. 

Beelden bij dit artikel