Verhuurmaat Zevenbergen; bijna twee maanden na opening goed bezocht

Op 1 februari 2020 opende de nieuwe firma Verhuurmaat zijn deuren aan de Campagneweg in Zevenbergen en het verhuurbedrijf op het gebied van klein materieel wordt sindsdien goed bezocht. Zowel de particuliere markt als de commerciële sector weten Verhuurmaat te vinden voor allerhande artikelen.

Denkt u ook aan verbouwen en heeft u daarbij professioneel gereedschap nodig? Of geeft u later dit jaar een feestje en wilt u een goede muziek- en/of lichtinstallatie? Verhuurmaat is uw maat voor elke klus. Kijk eens op de website www.verhuurmaat.nl voor het ruime assortiment.

De afgelopen week heeft ook Verhuurmaat maatregelen getroffen vanwege het coronavirus. Zo wordt elk product dat retour komt na een huurperiode, grondig gereinigd en in een speciale ruimte geplaatst. Pas na drie dagen wordt het product weer verhuurd aan een nieuwe klant, om op die manier verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Ook mogen er niet meer dan twee klanten tegelijkertijd de ontvangstruimte binnen en werken medewerkers zoveel mogelijk thuis om de online diensten te bemannen. Verhuurmaat draait dus in deze onzekere tijden, gewoon voor u door. Hetzelfde geldt voor zijn broertjes Containermaat, Rolcontainermaat, Toiletmaat en Sloopvloer.

Beelden bij dit artikel