Karate Moerdijk

Karate Moerdijk is een actieve en betrokken club in de gemeente Moerdijk met leslocaties in verschillende kernen en een eigen dojo in Zevenbergen. We verzorgen karate (en andere sportlessen) en trainingen in mentale weerbaarheid via Doyo voor jong en ouder. Ons team professionele trainers biedt vol enthousiasme begeleiding op maat en we zijn in het bezit van het Fight Right Keurmerk: je kunt rekenen op een goed pedagogisch en veilig sportklimaat. Daarnaast zijn we initiatiefnemers van verschillende maatschappelijke projecten, waaronder Doyo Proof en Doyo Tijgers.

Steviger in je schoenen

In de lessen voor jeugd wordt het karate spelenderwijs en zelf ontdekkend aangeleerd. Bovendien helpen de lessen van Karate Moerdijk jeugd (en volwassenen) steviger in hun schoenen te staan. De club staat onder leiding van Arno Yarzagaray en Chantal Straver. Zij, en andere opgeleide instructeurs, geven ook trainingen in mentale weerbaarheid via Doyo Trainingen.

Doelgroepen

Bij Karate Moerdijk kunnen kinderen al vanaf drie jaar terecht. Voor elke leeftijdsgroep én niveau heeft de club passend en uitdagend aanbod. Er zijn lessen voor kleuters (Tijger Training), jonge jeugd, tieners, gevorderde jeugd, gevorderde volwassenen en herintredende of beginnende volwassenen.

Proefles volgen?

Kinderen kunnen een gratis proefles volgen en volwassenen kunnen een maand gratis proef trainen. In Willemstad geeft Karate Moerdijk op de dinsdagavond les, in Zevenbergen op de maandagavond, woensdagavond en zaterdagmorgen. Op de website kun je de tijden per doelgroep en de adressen vinden.

Volg ons ook eens op Facebook!

http://www.facebook.com/karatemoerdijk 

Contact & openingstijden