K.T.V. van Polanen

Achtergrond

K.T.V. van Polanen is een tennisvereniging die in 1968 is opgericht. Tot 2009 werd er op gravel getennist op de locatie aan het Polanenpark, waar ondertussen een nieuwe woonwijk is verrezen. De huidige accommodatie is in 2009 in gebruik genomen.

Het hele jaar door spelen

De banen zijn het gehele jaar bespeelbaar en de ondergrond is Huisman Probounce. Het clubhuis is voorzien van een gezellige bar en uitstekende sanitaire voorzieningen voor dames en heren.
De locatie is op het sportcomplex ‘De Molenvliet’, waar tevens de sporthal, het zwembad, voetbal en korfbal zijn gesitueerd.

Jeugd en comptetitie

K.T.V. Van Polanen is een tennisvereniging die de laatste jaren met name een recreatief karakter heeft.
Uiteraard hopen we dat de huidige jeugd voldoende potentie heeft om onze vereniging in de toekomst naar een hoger sportief plan te trekken. De vereniging probeert zich daar ook voor in te zetten door jeugdleden aan zich te binden door vele activiteiten te organiseren en met name door de mogelijkheid te bieden om trainingen te volgen.
Er zijn diverse competitieteams in verschillende samenstellingen zoals mixed-, dames-, heren- en jeugdteams. Deze competities kunnen op verschillende dagen en avonden gespeeld worden.

Interesse?

Vindt u het leuk om eens kennis te maken met onze vereniging en/of de tennissport? Komt u rustig eens een kijkje nemen en kennismaken op ons prachtige tennispark.

Contact & openingstijden