Gemengd Koor Zezam

Zezam, de afkorting van de Zevenbergse Zang Amateurs, is opgericht op 16 april 1987.

Ons gemengde koor telt op dit moment ca 35 leden, verdeeld over sopranen, mezzosopranen, alten, bassen en tenoren; verdeeld over ca 25 dames en 10 heren. Wij repeteren elke week op donderdagavond van 19:45 tot 21:45 uur in “de Kristal” aan de Kristallaan 25 te Zevenbergen.

Het repertoire bestaat voornamelijk uit musical- en filmmuziek en een groot aantal “klassieke popsongs”.

Wij verzorgen diverse optredens bij diverse lokale festiviteiten rond Koningsdag en Kerstmis.

Het koor bestaat uit een hechte groep enthousiaste zangers en zangeressen waarvan een enkeling al sinds de oprichting lid is. In de loop der jaren heeft het koor van meerdere dirigenten en pianisten mogen genieten en zeker ook mogen leren.

Sinds 1 november 2019 zingen wij onder de professionele leiding van Dirigent Licht Vocaal Wout Kwakernaat en aan de piano worden wij sinds maart 2019 begeleid door Luisa Parejo.

Zezam is in kwaliteit sterk gegroeid, mede dankzij deze verschillende dirigenten met even zoveel verschillende invalshoeken en interpretaties.

Serieuze beoefening van de 4-stemmige zangkunst staat voorop, maar Zezam is ook een gezelligheids-vereniging waar naast het zingen ook andere activiteiten worden georganiseerd. Kortom een koor waarvan het een genoegen is lid te zijn.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, vooral jongere, leden waarbij alle stemsoorten zéér welkom zijn. Koorervaring is meegenomen maar beslist geen vereiste. Mocht bovenstaande je aanspreken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, neem dan gerust contact met ons op via ons e-mailadres koor@zezam.nl  

Ook bestaat de mogelijkheid, zonder enige verplichting, een aantal repetities bij te wonen. Wanneer van die mogelijkheid gebruik wordt gemaakt dan graag van tevoren even een bericht.

Contact & openingstijden