Fotoclub Moerdijk

Fotografie is een hobby die van jong tot oud kan worden beoefend. Fotoclub Moerdijk (FCM) telt zo’n 70 leden die hun hobby in zogeheten focusgroepen uitoefenen. Deze focusgroepen richten zich op de interessegebieden van de leden. Ieder lid kan zich aansluiten bij één of meerdere groepen van zijn/haar voorkeur. De focusgroepen zijn Algemeen (3x), Mensen, Natuur (2x) en Objecten. De focusgroepen gaan gemiddeld 1 à 2 keer per maand gezamenlijk op stap om foto’s te maken en komen daarnaast zo’n 1x per maand bij elkaar om de foto’s te bespreken en informatie uit te wisselen. Elke focusgroep heeft een coördinator.

De onderwerpen waar de focusgroepen Algemeen zich mee bezig houden zijn: studiofotografie, sport, evenementen, journalistiek en alle andere aspecten van fotografie. De focusgroep Mensen richt zich op portretfotografie, kinderen, reizen en straat. Landschap, planten, bloemen en dieren, macrofotografie (natuur) zijn de onderwerpen van de beide groepen Natuur. De groep Objecten houdt zich bezig met de fotografie van objecten, urban, architectuur, avond- en nachtfotografie.

FCM behoort tot één van de grotere fotoclubs in Nederland. Het grote aantal leden biedt de vereniging de mogelijkheid om regelmatig interessante lezingen, demonstraties, werkavonden en cursussen te organiseren, waar bekende fotografen aan meewerken.

Het lidmaatschap van Fotoclub Moerdijk loopt van 1 januari t/m 31 december van elk kalenderjaar. De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 80,00 per jaar of € 22,50 per kwartaal, exclusief éénmalige inschrijfkosten. Ook is het mogelijk éénmalig een kennismakingslidmaatschap voor de duur van 4 maanden aan te gaan. De kosten hiervan zijn € 25,00.

Contact & openingstijden