Vacature: Verhuurmaat zoekt nieuwe collega!

De nieuwe vestiging Verhuurmaat in Zevenbergen is op zoek naar een collega om het team te komen versterken. Verhuurmaat is een alleskunner op het gebied van klein materieelverhuur. Zij verhuren materiaal voor onder andere bouwprojecten en de particuliere markt, maar ook voor tuinwerkzaamheden, klimaatbeheersing, feesten, evenementen en sport & spel.

Zij zoeken een all-round inzetbaar persoon, die van aanpakken weet, hard en zelfstandig kan werken met enige kennis van computer en materiaal. De nieuwe collega is verzorgd, praat en schrijft goed Nederlands en start op tijd de werkdag samen met de collega’s van Verhuurmaat. Een opleiding is niet noodzakelijk.

Toe aan een baan met variatie?
Met veel variatie op de werkvloer, is dit wellicht dé uitdaging voor jou: klantenservicemedewerker die klanten op afstand telefonisch netjes te woord staat, baliemedewerker die de gevraagde producten verhuurt en inneemt, eventueel de verhuurproducten onderhoudt en/of keurt en marketing & administratieve werkzaamheden.

Wat mag je van Verhuurmaat verwachten?
Bij Verhuurmaat word je opgenomen in het familiebedrijf, in een team waar je je echt thuis zal gaan voelen. Je werkplek wordt luxe en huiselijk en is gevestigd aan de Campagneweg in Zevenbergen. Verhuurmaat is tevens een erkend leerbedrijf en wordt er zowel intern als extern bijgeschoold waar gewenst, dus biedt deze baan je tal van doorgroeimogelijkheden.

Klinkt dit interessant en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Verhuurmaat via bkoch@verhuurmaat.nl of bel naar 06-81933877 of 06-43037899.

Beelden bij dit artikel