Sport en Food Festival in Zevenbergen

Op zaterdag 17 september kan jong en oud(er) deelnemen aan het Sport en Food Festival in het centrum van Zevenbergen. Op het festival kunnen kinderen sporten, maar ook terecht bij een professionele fotograaf voor een gave actiefoto, zich laten schminken en natuurlijk smullen van poffertjes of frietjes.

Mannen en vrouwen kunnen deelnemen aan een lesje (beginners)karate, boot camp of lichte cardiotraining. Eén van de trainingen, Breathing Energy (gebaseerd op technieken uit Yoga en Chi Quong), is juist bij uitstek weer geschikt voor ouderen. Het ‘food’-gedeelte van het festival bestaat uit een tal van kraampjes waar allerlei lekkers te nuttigen valt, van broodjes hamburger tot saté met lontong rijst, culinaire hapjes en gezonde smoothies, tot aan poffertjes, taartjes, frisdrank en alcoholische versnaperingen.

Karate Moerdijk organiseert het evenement. De helft van de opbrengst maakt de club over aan het Jeugdsportfonds Moerdijk, zodat kinderen van wie de ouders financieel niet veel te besteden hebben ook kunnen sporten. De andere helft gaat naar activiteiten binnen de club.

Het hele programma en alle informatie omtrent het festival is te bekijken op www.sportenfoodfestival.nl.