Snelheidsmeterspaarpot aan de Steenweg in dorp Moerdijk

Door dorpelingen zijn we zojuist getipt overhet feit dat de snelheidsmeterspaarpot het nu al doet en er dus niet gewacht hoeft te worden tot maandag om te sparen!

Aanstaande maandag wordt er een snelheidsmeterspaarpot in gebruik genomen aan de Steenweg in dorp Moerdijk. Deze snelheidsmeterspaarspot (ja, het heet echt zo) moet bestuurders van een motorvoertuig motiveren om zich aan de maximumsnelheid van 30 km/u te houden. Wanneer de bestuurder zich aan de snelheid houdt, wordt deze beloond met geld in de spaarpot. De teller op het bord houdt de verdiensten direct bij. De snelheidsmeterspaarpot levert geld op voor de aanleg van een fruitpluktuin in dorp Moerdijk. U kunt van maandag 30 september, 16.00 uur tot 17 oktober 2019 heen en weer rijden over de Steenweg, ter hoogte van huisnummer 17 – 25, om het maximumbedrag van 2000 euro op te kunnen halen!

De snelheidsmeterspaarpot is eigendom van de provincie Noord-Brabant en werd eerder onder andere geplaatst in Eerde, Lith, Helmond en Hooge Zwaluwe, in buurgemeente Drimmelen. In die laatste plaats bracht de spaarpot ook het maximumbedrag van 2000 euro op!

Beelden bij dit artikel