Rotary Club Zevenbergen neemt 200 ouderen mee op rondvaartdate

Vandaag trakteerde de Rotary Club Zevenbergen, in samenwerking met de Rotary Club Breda, 200 ouderen op een boottocht. Voor de rondvaartdate stapten 100 ouderen uit de gemeente Moerdijk op de boot, 40 vanuit Etten-Leur en 60 vanuit Breda. Overigens organiseert de Rotary Club al voor de 17e keer zo'n rondvaart, met name voor ouderen die in een sociaal isolement zitten of recent iets ingrijpends hebben meegemaakt.

Ieder jaar zoekt de club nieuwe ouderen, die in principe nog niet eerder zijn mee geweest en varen dan een route die zij zélf nog niet gevaren hebben. Zij begonnen in 2003 met zo'n 30 ouderen, maar toen de Rotary in 2005 100 jaar bestond, wilden ze ernaar streven om 100 ouderen mee te nemen. Sinds datzelfde jaar doet ook de Rotary Breda mee, die óók 100 gasten uitnodigen. Al met een al een gezelschap van 200 ouderen dus, die begeleid worden door zo'n 35 verzorgers / vrijwilligers. Alle aanwezigen konden aan boord genieten van koffie met gebak, entertainment en muziek, een maaltijdbuffet en een bedankje aan het einde van de dag. Het einde van de dag is overigens pas vanavond om 19.30 uur!

Wij stapten aan boord tijdens het inschepen en maakten een aantal foto's van de ouderen. U bekijkt ze in de fotoslider boven dit bericht.

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel