Politie vraagt aandacht voor heterdaad woninginbraak Zevenbergen

Afgelopen woensdag 25 maart tussen 12.20 en 13.00 uur stuitte een bewoner van de Molenbergstraat in Zevenbergen op twee personen die op dat moment in zijn woning hadden ingebroken. De bewoner was zijn hond uitlaten en toen hij terugkwam zag hij een vrouw die op de uitkijk aan de voorzijde van de woning stond. Hij liep naar de achterzijde van zijn woning en bleek de tuinpoort niet open te krijgen. Toen hij deze open duwde, werd hij daar bedreigd door een man die vervolgens wegvluchtte richting de Allenweg, waar hij in een blauwe, oud model Opel of Volvo is gestapt en samen met de vrouw die aan de voorzijde van de woning stond wegreed.

De vrouw had lang zwart haar, was licht getint en tussen de 20 en 25 jaar oud. Zij was zwaar opgemaakt en droeg een crèmekleurige pet. De man was tevens tussen de 20 en 25 jaar oud, ook licht getint, flink postuur, +/- 1,80m lang en droeg een rode pet.

De woning bleek doorzocht en verschillende goederen weggenomen. De politie vraagt uw aandacht voor deze manier van diefstal/inbraak. Zelfs overdag. Ziet u verdachte personen bel meteen 112. Heeft u afgelopen woensdag iets gezien dat belangrijk kan zijn? Graag contact met wijkagent of via 0900-8844 o.v.v. zaaknummer 2020075008.