Poetszorg, poetsen met een praatje nieuwe Wmo-organisatie voor hulp bij het huishouden

De bejaardenhuizen zijn gesloten terwijl de mensen ouder worden. Dit leidt tot wachtlijsten in de zorg. Zo ook in de huishoudelijke ondersteuning. Een dergelijke situatie biedt ruimte voor nieuwe toetreders, zoals Poetszorg, poetsen met een praatje.

Poetsspecialist
Poetszorg, poetsen met een praatje, is een poetsspecialist die met gemotiveerde vaste lokale poetshulpen en met eigen, milieuvriendelijke poetsmiddelen werkt.

Goed gereedschap is het halve werk
Door de kwaliteit van de eigen poetsmiddelen kan in minder tijd, eenzelfde of een beter poetsresultaat worden bereikt. Er blijft dan tijd over voor het sociale aspect, zoals een goed gesprek en een kopje koffie.

Nu ook in gemeente Moerdijk
Poetszorg is sinds medio januari 2020 een nieuwe gecontracteerde Wmo-partij voor hulp bij het huishouden in gemeente Moerdijk. Dat betekent dat iedereen met een Wmo-indicatie huishoudelijke ondersteuning in gemeente Moerdijk voor Poetszorg kan kiezen of kan overstappen naar Poetszorg, poetsen met een praatje.

Voordelen
De voordelen van Poetszorg, poetsen met een praatje, zijn groot:

  • Een vaste poetshulp
  • Persoonlijk contact
  • Een zichtbaar beter poetsresultaat door het gebruik van de eigen, gratis, milieuvriendelijke poetsmiddelen
  • Korte lijnen
  • Dicht in de buurt


Dankbaar werk
Werken bij Poetszorg, poetsen met een praatje is dankbaar. Je bouwt een hechte band op met je cliënt en je kunt maximaal 24 uur flexibel aan de slag.

Meer informatie
Meer informatie over Poetszorg, poetsen met een praatje, is te vinden op de website www.poetszorg.nl. Bellen kan natuurlijk ook. Telefoon: 085 076 11 00.