Pieter & Ingrid Dingenouts trotse nieuwe eigenaren van RegioBank fiets

De RegioBank in Zevenbergen organiseerde eind vorig jaar een leuke actie: de Betaalcampagne Lokaal. Inwoners van de gemeente Moerdijk die overstapten naar de RegioBank ontvingen een cadeaubon t.w.v. € 25,00 te besteden bij de lokale ondernemer in Zevenbergen én zij maakten daarnaast kans op de RegioBank fiets.

Onder alle mensen die in de actieperiode zijn overgestapt, is de fiets verloot en deze werd afgelopen maandag overhandigd aan de winnaar(s): Pieter en Ingrid Dingenouts mogen zichzelf de trotse nieuwe eigenaren noemen! De RegioBank Zevenbergen én KijkopMoerdijk wensen Pieter & Ingrid heel veel fietsplezier! Zij zullen vanaf nu met deze flitsende rode fiets zeker in Zevenbergen en omstreken gezien worden.

Baalt u dat u deze actie gemist heeft en niet overgestapt bent toen u de kans had? Geen paniek! Als u ook in aanmerking wilt komen voor een leuke cadeaubon hebben wij goed nieuws voor u: vanaf maart gaat de nieuwe Betaalcampagne Lokaal van start.

Houd voor deze actie vooral www.kijkopmoerdijk.nl of www.regiobank.nl/uw-adviseur/a.a.z.-adviesgroep-b.v.-in-zevenbergen.html goed in de gaten.