Ook veel vermaak voor de Vrouwkus in Zwammegat

Gisteravond was het niet alleen Vrouwkusbal in Kleigat, dat was het ook in Zwammegat. En ook in Zwammegat, ofwel Standdaarbuiten, weten ze wel hoe je de vrouwkus goed moet vermaken. Met een playbackshow, een liedjesbingo, DJ's Niels en Peter en een volle zaal vol mede-vrouwkus was het één groot feest.

Jarenlang is het al traditie in Standaarbuiten, het ene jaar doen er meer acts mee met de playbackshow dan het andere jaar, maar in principe is het elk jaar volle bak. "Dit jaar hebben we 4 acts, die we dan verdeeld hebben over de hele avond. Tussendoor spelen we ook een liedjesbingo, waarbij leuke prijsjes te winnen zijn. Qua acts is het dit jaar misschien wat minder, maar de zaal staat weer net zo vol als vorig jaar", vertelt Niels ons, DJ en aangesloten bij C.V. de Deurzetters. Dat bleek ook toen wij tijdens het foto's maken ook met de vrouwkus in gesprek raakten en we erachter kwamen dat er ook vrouwkus uit Kantemaaiersgat (Noordhoek), Loerendonck (Klundert) en zelfs het Biesboschrakkersrijk (Lage Zwaluwe) op het Vrouwkusbal stonden. De Zwaluwse Ria is naar Zwammegat gekomen met haar zussen en nichtjes en hebben er een gezellige vrouwenavond van gemaakt. 

Alle foto's die wij gisteren van de vrouwkus in Zwammegat hebben gemaakt, bekijkt u in de fotoslider boven dit artikel. Ziet u een foto die u graag zou willen hebben, laat het ons dan weten via info@kijkopmoerdijk.nl en wij sturen u de foto gratis digitaal toe!

Beelden bij dit artikel