Noodkreet chauffeurs Buurtbus Lijn 210

Tijdens ons bezoekje aan de jaarmarkt in Noordhoek, kwamen wij dit viertal tegen. Zij hebben een aantal overeenkomsten. Alle vier zijn ze vrolijk, hartelijk, spraakzaam én… Buschauffeur bij Buurtbus Lijn 210. Deze buurtbus rijdt van maandag t/m vrijdag tussen Klundert en Oudenbosch, waarbij deze Noordhoek en Standdaarbuiten aandoet. Een gevaar hangt de buurtbus 210 echter boven het dak: er is een tekort aan chauffeurs.

Daarom brengen deze chauffeurs een Noodkreet: de Buurtbus Lijn 210 zoekt enthousiaste buurtbuschauffeurs! 

Eén van de chauffeurs vertelt ons: "De buurtbus 210 rijdt van Klundert, naar Noordhoek, naar Standdaarbuiten en naar Oudenbosch. Dat gebeurt van maandag t/m vrijdag 's ochtends van 08.00 tot 11.30 uur, 's middags van 12.00 tot 15.30 uur en namiddags / 's avonds van 15.30 tot 19.00 uur. Een dienst duurt dus 3,5 uur en per dag hebben we drie chauffeurs nodig. Omdat de route niet erg lang is, plannen we chauffeurs het liefst maar één keer per week in, anders heb je de kans dat het wat saai wordt. Het maximum aantal diensten is twee per week, in geval van vakantie of ziekte van een collega-chauffeur. Maar in principe hebben we dus 15 chauffeurs nodig om de week in te kunnen vullen."

Klinkt goed toch?
Er zitten slechts twee vereisten aan de functie als buurtbuschauffeur: nummer één is dat u een geldig rijbewijs B heeft en nummer twee is dat u dus 3,5 uur per week beschikbaar bent. Deze vier heren en hun mede-chauffeurs kunnen u verder wegwijs maken in het Buurtbus Lijn 210-wereldje, waarin u opgenomen wordt in een gezellige club enthousiaste chauffeurs. Bent u die chauffeur die Lijn 210 uit de brand kan helpen? Of wilt u meer informatie? Stuur dan een mailtje naar lijn210@gmail.com of kijk op http://bravo.info/buurtbus

Beelden bij dit artikel