Nieuwe brandweervrijwilligers gezocht in omgeving Moerdijk

Wil jij werk van betekenis? Word Parttime Hero bij de brandweer! Onder andere de brandweerposten Standdaarbuiten, Klundert, Willemstad en Moerdijk kunnen nieuwe collega’s gebruiken.

Als Parttime Hero word je opgeroepen wanneer nodig. Werken bij de brandweer is daarom goed te combineren met je reguliere (fulltime) baan of met de zorg voor kinderen. Je start met een opleiding en hebt een keer per week een oefenavond. De opleiding is exact hetzelfde als die van de beroepsbrandweer. Naast geoefend blijven en trainen, staat gezelligheid ook zeker centraal. Zowel mannen als vrouwen kunnen Parttime Hero worden en als vrijwillige brandweer ontvang je een marktconforme vergoeding voor je beschikbaarheid.

Sta jij stevig in je schoenen, ben je maatschappelijk betrokken en werk je graag in teamverband? Meld je dan aan als brandweer. Ga voor aanmelden en meer informatie naar www.brandweer.nl/parttimehero. Heb je liever persoonlijk contact? Morgenochtend, zaterdag 21 september, van 09.30 tot 12.00 uur staan de deuren van de brandweerkazerne in Standdaarbuiten, Molendijk 1, voor u open, waar brandweermannen en -vrouwen u kunnen informeren onder het genot van een kopje koffie of thee.