Muziekvereniging Oranjevaan bakt ze bruin op oudejaarsdag

Heeft u uw goede daad van 2018 nog niet verricht? Wij hebben goed nieuws voor u, want het is nog niet te laat! Geniet op oudejaarsdag van een versgebakken oliebol en steun tegelijkertijd Muziekvereniging Oranjevaan uit Fijnaart!

In totaal bakt Oranjevaan ieder jaar zo’n zevenduizend oliebollen. Dat lijkt een enorm aantal, maar de ervaring leert dat ze snel zijn uitverkocht. Wilt u zeker zijn van een zak verse oliebollen? Dan is het verstandig om ze vooraf te bestellen via http://www.oranjevaan.nl. De oliebollen zonder rozijnen zijn zelfs alléén op bestelling verkrijgbaar.

De oliebollen worden maandag 31 december verkocht op de volgende locaties: Voorstraat, ter hoogte van de pinautomaat, van 09.00 tot 12.00 uur en  Jumbo Fijnaart, Kadedijk 120b, van 09.00 tot 12.00 uur. Als u oliebollen heeft besteld, dan kunt u ze op deze adressen ook ophalen. Woont u in Fijnaart, Heijningen, Zwingelspaan of Oudemolen? Dan kunnen de oliebollen voor slechts 1 euro per bestelling ook worden thuisbezorgd. Vanaf 3 zakken à 10 stuks is bezorging zelfs helemaal gratis.

De oliebollen van Oranjevaan kosten slechts € 6,50 per zak van tien stuks. De opbrengst wordt onder andere besteed aan het opvoeren van grote, kostbare producties als Ciske de Rat De Musical, The Gift en Oranjevaan Rocks, komende eerste pinksterdag met Graanpop. Door de oliebollen van Oranjevaan te kopen steunt u dus niet alleen een actieve vereniging, maar heeft u tevens een smakelijke oudejaarsavond.