Muziekevenement Zevenbergen Live! viert 20 jarig jubileumsfeestje

Zevenbergen Live! is ontstaan op initiatief van Toon den Ouden, destijds kastelein van café De Bakkerij. Samen met Stichting Zevenement Zevenbergen is het feest met levende muziek in alle cafés in 1998 voor het eerst georganiseerd, wat betekent dat het evenement dit jaar het 20 jarig jubileum viert. Dat is ook te merken, want Zevenbergen Live! is dit jaar groter dan ooit.

Maar liefst tien podia worden er zaterdag 29 september gevuld tijdens het evenement Zevenbergen Live!, de afsluiter van het evenementenseizoen in Zevenbergen.

De locaties zijn:

 • Lunchcafé Proost brengt Jan de Bruijn. Onze eigen West-Brabantse bluesheld die al vele jaren het kleine podium in Proost bezet met zijn twee begeleiders.
   
 • Café De Druif Dat wordt feesten met de Mannuh van Gastel. Vorig jaar veroverden deze mannen de harten van het publiek. Goede keuze om ze terug te vragen!
   
 • Blues- en Rockcafé Gesellies zet de rockcoverband Frontaal op het podium in De Kuil. Een stevig bandje dat al menig café in West-Brabant op zijn kop zette.
   
 • Koffiebar Gedurfd, een nieuwkomer op de affiche van Zevenbergen Live!. Gedurfd laat vanaf 18.30 uur Zevenbergs talent optreden, te weten Kim de Looper en Isa Alders afgewisseld met optredens van Sophie Crezee en Danny Klerks.
   
 • Café-restaurant Tumi's doet dit jaar ook weer mee. In het café-gedeelte van Tumi's treedt Gaia van der Veeken uit Zevenbergen op. Ze past uitstekend in de categorie singer-songwriter. Let op: vanaf 18.00 uur.
   
 • Wie er in Gasterij De Engel aan de Markt optreedt, is nog een verrassing. Het café bestaat dit jaar vijf jaar en viert dat op 29 september. Surprise, surprise!
   
 • Café-biljart Ons Thuis doet ook voor het eerst mee. Geheel in de stijl van het café is de zanger en entertainer Haico Vos uitgenodigd. Hij brengt een allround repertoire op zijn eigen compacte muziekinstallatie.
   
 • Ook de Legends Eten en Drinken is weer terug bij Zevenbergen Live!. Op zaterdag 29 september presenteert Fred Struijs zijn nieuwe menukaart en hij laat dat begeleiden door het duo Black & White. Deze twee gitaristen brengen Spaanse klanken maar schuwen andere muziekstijlen ook zeker niet. Let op: van 18.00 tot 20.00 uur.
   
 • In café Bij Dennis speelt De Buren van de Brandweer. Een prettig gestoord gezelschap dat elk café in vuur en vlam zet. De mannen speelden dit seizoen op menig festival en lieten daar hun hits 'Lekker Pik' en 'Pilsies voor de vat' horen.
   
 • Tot slot café De Bakkerij, dat de coverband 100% Katoen brengt. Geen band om bij stil te zitten. Straffe akkoorden en een heftige beat brengen iedereen naar de dansvloer. De Bakkerij, het café waar het twintig jaar geleden allemaal begon.

Op alle locaties begint de muziek rond 21.00 uur tenzij anders vermeld. De entree is overal gratis.