Moerdijks Zwemfestijn voor Stichting Jarige Job

Zaterdag 23 maart wordt het Moerdijks Zwemfestijn georganiseerd. Een zwemevenement waar iedereen aan mee kan doen, waarbij geld wordt opgehaald voor Stichting Jarige Job. Deze stichting geeft Nederlandse kinderen die wegens armoede hun verjaardag niet kunnen vieren, een verjaardagsbox. In die box zit alles wat er nodig is voor een knalfuif thuis en op school. Het principe van het zwemfestijn is heel simpel: met jouw team bestaande uit 4 tot 8 personen zoveel mogelijk baantjes zwemmen en jezelf daarvoor laten sponsoren! 

Aan het zwemfestijn dat wordt gehouden in zwembad De Niervaert in Klundert, van 13.00 – 16.00 uur, kan iedereen meedoen. Maak een team met je kinderen, de voetbalclub, je pokervrienden, de wekelijkse kookclub of je studentenvereniging. Een team bestaat uit 4 tot 8 zwemmers en één teamcaptain. Je hoeft geen ervaren zwemmer te zijn; de schoolslag volstaat, zolang je maar zo vaak mogelijk de rand aan probeert te tikken. De teamcaptain is het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor zijn of haar team. De belangrijkste taak van de teamcaptain: aanmelden via de website en daarna vooral heel erg enthousiast zwemmers ronselen. Maak dat clubje leuke mensen en probeer samen zo veel mogelijk sponsorgeld in te zamelen.

Inschrijven kan nog, evenals doneren. Op dit moment zijn er 41 zwemmers verdeeld over 10 teams waarbij de opbrengst op dit moment € 520,85 is. Dat kan natuurlijk hoger, dus schrijf je snel in via https://www.zwemfestijn.com/moerdijk/inschrijven_teamcaptain.php. Heb je watervrees maar wil je toch iets doen? Via diezelfde link kunt u ook een donatie doen. Mocht een week echt te kort zijn om nog een getraind monsterteam bij elkaar te krijgen; de volgende editie is op zaterdag 22 juni 2019!