Marian uit Zevenbergen zet haar man Jacques in het winterzonnetje

Op de namiddag van deze Eerste Kerstdag brengen we u een modern kerstverhaal. Na ons artikel over de kerstbomen in Klundert, mailde Marian uit Zevenbergen ons om haar man Jacques eens in het winterzonnetje te zetten. Jacques versiert namelijk ieder jaar hun huis in het Wilhelminapark en zorgt ervoor dat deze er tot in de puntjes goed uit ziet. Een vermelding waard, waar wij zeker geen spijt van zouden krijgen. En dát klopt!

Afgelopen weekend zijn wij naar Zevenbergen gereden om er een foto van te maken. Enigszins verdwaald zochten we onze weg naar het huis van Marian en Jacques, tot we een bocht doorreden en het verlichte kersthuis als een ster verscheen. Lichtsnoeren, kerstbomen, rendieren, sterren, klokken, kerstmannen en zelfs een vuurkorf; Jacques heeft uitmuntend werk geleverd deze kerstmis.

Zelfs zódanig, dat we er niet één, niet twee, maar zelfs acht foto's van hebben gemaakt, in het licht én in het donker! U bekijkt alle foto's van het kersthuisje van Marian en Jacques in de fotoslider boven dit artikel.

Beelden bij dit artikel