Mantelzorgers verrast met betoverende afsluiting Week van de Mantelzorg

Afgelopen week konden mantelzorgers genieten van allerlei leuke activiteiten. Van aquajoggen tot high tea en van een graffiti workshop tot djembé spelen, maar het hoogtepunt van de week was toch wel de gezamenlijke afsluiting die gistermiddag plaatsvond in De Borgh in Zevenbergen. Maar liefst 125 mantelzorgers hadden zich aangemeld voor deze middag, dus er ontstond een gezellige drukte in de Theaterzaal, waar wethouder Eef Schoneveld eenhet openingswoord verzorgde.

De middag startte met een kaartje voor iedere mantelzorger van complimentenmeisjes Phil, Jannie en Barbara, met daarop de tekst 'Jij bent goud waard!' en een persoonlijke boodschap. Een uitgebreid lunchbuffet stond tevens al klaar bij binnenkomst, met muzikale begeleiding van Kim de Looper, tevens muzikaal leidster van koor Cantzoni uit Zevenbergschen Hoek. Aansluitend toonden de dames en heer van Dansstudio Tamara hun kunnen, op nummers van allerlei genres, variërend tussen het vrolijke 'Rood' van Marco Borsato en het stevigere 'Mother Earth' van Within Temptation. Na het uitgebreide muzikale programma en een kleine stoelenverschuiving, was het tijd voor de interactieve show 'De Jeugd van Vroeger' van Steven Kazàn. Steven, die in de voetsporen van zijn vader treedt, heeft deze show speciaal samengesteld voor mensen die zelf niet naar het theater kunnen. Hij brengt het theater dus gewoon naar hen. En hoe. Met een aantal leuke, grappige en verrassende trucs, leefde hij het thema uitstekend na: Verras de Mantelzorger. 

KijkopMoerdijk liep ook even binnen en wij maakten een aantal leuke foto's die u bekijkt in de fotoslider boven dit bericht. Onze complimenten gaan uit naar Wendy, Mariëlle en Boudewijn, die zich gistermiddag en afgelopen week hebben ingezet voor alle mantelzorgers uit de gemeente Moerdijk. 

Beelden bij dit artikel