Loerendock buikschudt door zes toppers op Tonpraotersgala

Achtereenvolgens betraden Edje Bever, Peerke, Manneke Pis, Ries Eikel, Fritske de Sportvisser en Pleun Plons de ton die in de Niervaert in Klundert stond opgesteld voor het Loerendonckse Tonpraotersgala.

Edje Bever alias André Geldtmeijer uit Ut Zwaaigat, vertelde hoe een weekje op kamp met zijn scouting verliep. Peerke alias Piet Vegers vertelde schaamteloos allerlei gebeurtenissen binnen zijn familie. Manneke Pis alias Storm Kustermans, vertelde in een zeikverhaal hoe het zou zijn als Manneke Pis niet in Brussel had gestaan. Ries Eikel alias Ronald Kustermans, beschreef hoe de zaken lopen in zijn tweedehandszaak waarbij hij het werk het liefst aan zijn vrouw overlaat. Fritske de Sportvisser alias Jan Eestermans, zag vissen als dé oplossing om thuis weg te zijn en maakte aan de waterkant van alles en nog wat mee. Pleun Plons alias Judith Hoefnagels, maakte in haar werk als badjuffrouw in de gemeente Moerdijk ook heel bijzondere dingen mee.

Met het Tonpraotersgala 2020 kijkt Loerendonck weer terug op een geslaagde avond, net als onze redactie trouwens. De foto’s die we afgelopen zaterdagavond maakten en die u in de slider ziet, hebben we aangevuld met enkele foto’s die we mochten ontvangen van L.A.K 2020 waarvoor dank!

Beelden bij dit artikel