Lions actie: inzameling Douwe Egberts-koffiepunten voor de Voedselbank Moerdijk

Gooi uw Douwe Egberts-koffiepunten niet weg, maar besteed ze aan een goed doel!
Lionsclub Zevenbergen zamelt Douwe Egberts-koffiepunten in voor de Voedselbank Moerdijk. Dat kan nog tot en met 20 januari 2020, in de speciale inzameldozen in Zevenbergen (Jumbo, Primera), Moerdijk (Het Winkelmandje), Klundert (Primera), Fijnaart (Jumbo), Standdaarbuiten (Attent) en Oud-Gastel (Jumbo). Voor elke 600 waardepunten krijgt de voedselbank een pak Roodmerk koffie.

Activiteiten voor het goede doel
Lionsclub Zevenbergen bestaat uit een energieke groep vrienden die graag de handen uit de mouwen steken voor het goede doel. Onze (sponsor)acties hebben direct impact op verschillende lokale goede doelen, waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Lionsclub Zevenbergen helpt hiermee een verschil te maken in onze maatschappij en uw leefomgeving.

Over Lionsclub Zevenbergen
Lionsclub Zevenbergen is een gemengde club (zowel mannen als vrouwen) met 24 leden. Onze leden hebben uiteenlopende beroepen, waardoor we beschikken over een brede variatie aan kennis, vaardigheden en waardevolle contacten. Lionsclub Zevenbergen maakt deel uit van het wereldwijde Lions International netwerk. Lions zijn al meer dan 100 jaar actief over de hele wereld, wereldwijd heeft de Lionsclub 1,5 miljoen leden. In Nederland zijn ruim 11.000 Lions, verenigd in meer dan 430 Lionsclubs. De Lions zijn de grootste serviceorganisatie ter wereld.