Lezing Smartphonefotografie bij Fotoclub Moerdijk

In coronatijd was het voor Fotoclub Moerdijk onmogelijk de maandelijkse thema-avonden doorgang te laten vinden. In goede samenspraak met Theater De Schuur zijn de avonden nu zodanig ingericht dat aan alle voorschriften van de overheid en het RIVM wordt voldaan. Op donderdag 22 oktober is er dan ook weer na lange tijd een thema-avond. Onderwerp van die avond is smartphonefotografie.

Haast iedereen heeft een mobiele telefoon met een camera. En vooral jongeren gebruiken haast uitsluitend hun smartphone. En als je de vakbladen leest, blijkt dat de smartphone zelfs al professioneel wordt ingezet. Degene die daar alles over kan vertellen is Nico Brons. Nico was de eerste in Nederland die afstudeerde aan de Fotoacademie met beelden gemaakt met een Iphone en hij staat mede hierdoor aan de basis van de smartphonefotografie. Nico zal ingaan op de eindeloze toepassingen van een smartphone die hem de mogelijkheid bieden beelden te creëren die rechtstreeks uit zijn gedachten komen. Nico zal niet alleen laten zien hoe je foto’s maakt met de smartphone of Ipad, ook zal hij ingaan op handige apps die een verrassende kijk geven op wat beeldbewerking kan doen.

Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van smartphonefotografie op donderdagavond 22 oktober. Er is plaats voor maximaal 30 personen. Wil je ook komen? Meld je dan voor maandag 19 oktober aan via: info@fotoclub-moerdijk.nl. De avond begint om 19.30 uur. Plaats van handeling Theater De Schuur, Kerkstraat 23 in Zevenbergen. Ook als je geen lid bent van de fotoclub ben je van harte welkom. Als het maximum aantal bezoekers van 30 personen is bereikt, geldt vol=vol. De toegang is gratis.