Lang Leve Lekker! Voeding, duurzaamheid en boer David en zijn Mara

Op zaterdag 9 maart organiseren de negen afdelingen van Vrouwen van Nu Kring West-Brabant, waar de afdelingen in Zevenbergen, Willemstad, Noordhoek en Fijnaart ook onder vallen, een groots evenement in De Stad Klundert: Lang Leve Lekker! Dit evenement staat in het teken van voeding en duurzaamheid, waarbij geproefd, geprobeerd en geshopt kan worden. Diverse sprekers en demonstraties staan in de planning, evenals de aanwezigheid van boer David en zijn Mara, beiden bekend van het televisieprogramma Boer Zoekt Vrouw.

David en Mara zullen de speciale opening van het evenement verzorgen om 10.00 uur. Dr. Tamara de Weijer vertelt vervolgens over het effect van voeding en leefstijl op je gezondheid, Anna van der Bijl over ons voedselpatroon van nu en in de toekomst, Hanny van Geel vertelt over duurzame landbouwsystemen, Maria van der Heijden spreekt over 'verspillen is verrukkelijk'. Kookdemonstraties worden er gegeven door Ilonka Cirk, die handige tips geeft over een gezonde lunchbox voor je kind, spreads voor op brood of de borrelplank en een lunchbowl voor thuis of onderweg. 

Verschillende stands staan deze dag opgesteld, waar allerlei dingen geprobeerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan insecten eten, alles over zeewier, honing, appels, peren, soep, biologische melk(producten), bioproducts van de suikerbiet, plantaardige eiwitten en peulvruchten, maar ook een boekestand over voeding en duurzaamheid en de promotiestand van Vrouwen van Nu. 

Kortom, genoeg te doen tijdens Lang Leve Lekker! Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen, dames, heren en kinderen, waar ook nog een apart programma voor wordt opgezet. U bent van harte uitgenodigd om deze dag een kijkje te komen nemen aan de Molenstraat 33 in Klundert. 

Beelden bij dit artikel