KijkopMoerdijk licht uit: Stichting Re Creatie

Vandaag lichten we een bijzondere organisatie uit, die op z'n minst creatief genoemd mag worden: Stichting Re Creatie in Klundert. De stichting heeft een winkeltje aan de Westerstraat 28, waarin decoratie- en gebruiksvoorwerpen worden verkocht die gemaakt zijn van tweedehands voorwerpen en materialen. Tenslotte is weggooien zonde, zeker als iets nog een tweede leven geschonken is. 

De leukste spulletjes zijn in het winkeltje te koop. Denk bijvoorbeeld aan spiegels, fotolijsten, vazen, sieraden en met de feestdagen zelfs kerstartikelen. De stichting biedt daarnaast ook handige en bruikbare spullen aan, zoals etagères, bonbonnières, zeep- en sieradenbakjes en tassen. Voor de liefhebber is er divers geslepen glaswerk, kristal en aardewerk en alle artikelen zijn te koop voor een leuk prijsje. Bij de stichting kunt u handgemaakte vlaggenlijnen voor iedere gelegenheid bestellen, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de KWF Kankerbestrijding.

Wist u dat Stichting Re Creatie afgelopen jaar een boek heeft uitgegeven? ‘Een onverwachte vondst’ is een spannende detective, geschikt voor de wat oudere jeugd en volwassenen, en geschreven door Els Bomhof, initiatiefneemster van de stichting. Het boek gaat over Henk en Dorise de Groot, die samen verhuizen naar Frankrijk. Aldaar gebeuren er vreemde dingen, welke over 160 pagina's vol spanning en avontuur verteld worden. Het boek is voor slechts € 9,50 te koop in het winkeltje van Stichting Re Creatie, welke ieder eerste en derde weekend van de maand, op vrijdag en zaterdag is geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

Wilt u meer informatie over Stichting Re Creatie, zoals contactgegevens, e-mail en een link naar de Facebookpagina, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopMoerdijk, door op deze directe link te klikken: https://kijkopmoerdijk.nl/organisatie/stichting-re-creatie.html*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopmoerdijk.nl!

Beelden bij dit artikel