KijkopMoerdijk licht uit: Den Hollander Verhuur in Klundert

Vandaag lichten we een ondernemer uit die voornamelijk actief is in de zakelijke sector: Den Hollander Verhuur in Klundert. Niets op het gebied van verhuur en opslag is vreemd voor Den Hollander. Kantoren, loodsen, winkels, appartementen en zelfs verhard buitenterrein. Bent u op zoek naar ruimte? Dan is Den Hollander Verhuur úw adres. 

Gevestigd aan de Molenvliet 1 in Klundert, is Den Hollander Verhuur centraal gelokaliseerd in de driehoek Rotterdam-Breda-Roosendaal en bovendien vlakbij het industrieterrein van Moerdijk. Zowel voor de ervaren ondernemer als voor het startende bedrijf, heeft Den Hollander passende ruimtes beschikbaar. Zij denken graag met u mee en kijken of de ruimte die u op het oog heeft, wel echt bij u en bij uw bedrijf past. Waar tegenwoordig vaak het snel geld verdienen belangrijk wordt gevonden, staat bij Den Hollander Verhuur het klantencontact nog hoog in het vaandel. Zij willen u en uw bedrijf leren kennen, actief met u meedenken en daarna een locatie aanbieden waar u zich fijn voelt. 

Maar wist u dat Den Hollander Verhuur ook diverse winkelpanden en appartementen beheert en verhuurt in het centrum van Klundert? Denk bijvoorbeeld aan het pand van Jacco's Menswear. En wist u dat Den Hollander Verhuur ook zorg draagt voor het verwijderen, opslaan en doorverkopen van cabins? Cabins kunnen gebruikt worden als tijdelijke huisvesting, en kunnen geplaatst worden op een wisselende locatie. Staat de cabin op een moeilijk bereikbare locatie of loopt de vergunning binnenkort af? Den Hollander weet raad. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie over Den Hollander Verhuur, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopMoerdijk, door op deze directe link te klikken: https://kijkopmoerdijk.nl/aanbod/den-hollander-verhuur-bv.html

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopmoerdijk.nl!

Beelden bij dit artikel