Kaartverkoop Terror Nights Standdaarbuiten van start

Standdaarbuiten is op zaterdag 26 oktober het decor voor het grootste Halloween Event van heel Brabant: Terror Nights. Drie grote, overdekte spookhuizen, acteurs, licht- en geluidseffecten en een trick-or-treat-looproute, toveren Standdaarbuiten om tot horrorplaats. Breng een bezoek aan Terror Circus, speel zelf de hoofdrol in Terror Judge of wandel door de Tunnel of Terror… Als je durft tenminste…

Voor ieder wat wils, in Halloween stijl. Uw redactie is zelfs tijdens het schrijven van deze aankondiging al bang, maar het schijnt dat bezoekers van alle leeftijden een adembenemende ervaring kunnen opdoen tijdens de Terror Nights. Wel wordt geadviseerd om de bezoekertjes jonger dan 10 jaar tussen 19.00 en 21.00 uur te laten starten en bezoekers ouder dan 10 jaar tussen 21.00 en 23.00 uur. 

Een bezoekje aan Terror Nights in Standdaarbuiten duurt ongeveer 1,5 uur, waarbij alle spookhuizen onbeperkt bezocht kunnen worden. Deze zijn allemaal overdekt en de spookhuizen zijn opgedeeld in sterren, zodat de bezoekers direct kunnen zien of ze dit spookhuis aandurven. Daarnaast is er een trick-or-treat-route uitgestippeld, waar bij verschillende adressen aangebeld kan worden voor een lekkere traktatie. 

Het startadres is in de Molenstraat, tussen 19.00 en 23.00 uur dus. Kaartjes voor deze giga-enge Halloween avond zijn nu te bestellen voor € 13,50 via deze directe link: https://www.muziement.nl/TERRORNIGHTS2019. Ter plaatse zijn er, indien nog beschikbaar, kaartjes te koop voor € 15,00.

P.S. Stiekem kijken hoe het er in 2018 uit zag? Klik dan hier, maar wees gewaarschuwd

Beelden bij dit artikel