Jonge deelnemers Water Weekend Willemstad schoon en fris op eerste schooldag

Vandaag begint het schoolleven weer voor de kinderen in het zuiden en in de klaslokalen waar kinderen zitten die gisteren het Water Weekend Willemstad bezochten, zal het waarschijnlijk wel lekker ruiken. Op de zondag van het Water Weekend Willemstad werden deelnemers van de Kids Obstakel Run nat en modderig, maar konden zij bij de finish een figuurlijke duik nemen in het schuimbad dat ontstaan was op de Parade.

Een schuimparty mét DJ zorgde namelijk voor veel sop- en kliederpret afgewisseld met vele duiken in de haven. Naast de Obstakel Run en de schuimparty, konden bezoekers het hele weekend genieten van diverse wateractiviteiten. Drijven in een opblaasbal, suppen (rechtop staand op een surfplank over het water peddelen), op je opblaaskrokodil door de haven dobberen, de roeiwedstrijd Slag om Willemstad en natuurlijk feest in de feesttent. Een best weekend in Willemstad, alhoewel het weer niet altijd mee zat. 

De schuimfeestende kinderen zijn gisterenavond dus blinkend schoon naar bed gegaan. Trouwens, ook onze camera's werden blinkend schoon door het rondvliegend schuim. Het lijkt op sommige foto's wel of we middenin een winters tafereel waren beland! U bekijkt alle foto's die wij gisteren hebben gemaakt in het speciaal ingerichte fotoalbum, via deze directe link: https://kijkopmoerdijk.nl/albums/water-weekend-willemstad-2019.html

Beelden bij dit artikel