Jeeeeeeeeujjjjj!! Hij is er weeeeer

Op dezelfde dag op hetzelfde tijdstip in verschillende kernen aankomen, is een magische truc die alleen Sinterklaas beheerst. De redactie van KijkopMoerdijk moet nog steeds eens aan de Goedheiligman vragen hoe hij dat toch ieder jaar weer flikt, zodat wij ook álle intochten bij kunnen wonen. Afijn, zonder dat antwoord keken wij eens naar onze verslagen van de voorgaande jaren.

We zijn op de dag van de landelijke intocht geweest in Zevenbergen en in Standdaarbuiten, maar nog nóóit in Fijnaart. Dát kan natuurlijk niet en dus stonden wij vanmiddag op de Voorstraat in de Fendert, waar Sinterklaas op zijn tractor-treintje begeleid door zijn Zwarte Pieten het publiek tegemoet reed. Na het welkomstwoord door burgemeester Jac Klijs en zijn partner Lizet, vertrok de hele bups naar De Parel voor een gezellige Sinterklaasmiddag. 

https://www.youtube.com/watch?v=XvJr_VgA6pc

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken. 

Beelden bij dit artikel