Jan Akkermans uit Zevenbergen viert honderd-en-eerste verjaardag

Zijn zoon Kees had er ook al over nagedacht en uw redactie weet ook niet precies wat nu de juiste benaming is. Wij feliciteerden Jan Akkermans in ieder geval zojuist met zijn honderd-en-eerste verjaardag, die hij vandaag viert met familie in woonzorgcentrum de Zeven Schakels, waar Jan pas sinds 3 jaar woont.

Vorig jaar waren wij ook aanwezig op zijn 100ste verjaardagsfeestje. In het artikel van toen schreven wij dat Jan zijn stropdas nog aan had gehouden vanwege de speciale gelegenheid. Burgemeester Jac Klijs kwam op 7 maart 2018 de gemeentelijke felicitaties overbrengen, toen zónder stropdas. Dit jaar was het precies omgedraaid. Jan vond het te warm dus had de mannelijke accessoire al vrij snel afgegooid, burgemeester Klijs kwam Jan feliciteren, nu mét donkere stropdas. 

Opa Jan, zoals zijn familie hem liefkozend noemt, woonde tot zijn 98ste jaar nog zelfstandig, maar verhuisde drie jaar geleden toch naar de Zeven Schakels. Iets waarover hij erg gelukkig is: "Het is hier heel fijn wonen, de zorg is geweldig en de sfeer heel gemoedelijk, alsof we één grote familie zijn", vertelt hij aan ons. "Alleen mijn benen werken niet echt meer mee. Maar ja, 101 jaar, dan mag het ook wel hè. Ik sleep ze wel gewoon mee."

Op de foto met zijn achterkleinkinderen Bob (6), Eva (4) en Guus (2) wilde hij wel, evenals met zijn zoon Kees en zijn kleinzoons Ruben en Koen. Koen is samen met Margret, maar zij sluit later op de middag aan. Rubens vrouw Linda is tevens de mama van Bob, Eva en Guus en wij hebben gehoord dat zij wel een héle leuke mama is. Zowel Bob als Eva mochten namelijk niet één, maar zelfs twee gebakjes oppeuzelen!

KijkopMoerdijk.nl feliciteert opa Jan van harte met zijn 101ste verjaardag en wensen hem en zijn familie nog een hele fijne middag en avond toe. 

Beelden bij dit artikel