In de Spotlight: Joyz Frijters Coaching en Integrale Therapie in Klundert

Met de carnavalsdrukte achter de rug is het de hoogste tijd om een lokale ondernemer in de spotlight te zetten. Vandaag staat die spotlight op Joyz Frijters Coaching & Integrale Therapie in Klundert. Je lichaam en je geest staan met elkaar in verbinding. Als je je mentaal goed voelt, gaat het lichamelijk vaak ook lekkerder. Maar wat nou als je even veel spanningen ervaart, dingen moeilijk los kunt laten en daardoor fysieke ongemakken ervaart? In dat geval kan Joyz helpen; door de combinatie van coaching voor je geest en massages en oefeningen voor je lijf, zit jij binnen no-time weer lekker in je vel.

Je kent het vast wel: door stress op je werk krijg je een stijve nek, stramme spieren en rugpijn. Of je (kleine) kinderen die je naast veel liefde, ook wel eens zorgen en/of slapeloze nachten bezorgen. Wanneer je alleen de lichamelijke ongemakken aanpakt, is de verbetering tijdelijk. Je pakt namelijk de oorzaak, de spanningen, niet aan. Binnen de kortste keren zullen de spierpijn, hoofdpijn en/of rugpijn weer terugkeren. Voel je een gebrek aan energie, zit je hoofd vol en wil je beter met prikkels om kunnen gaan? Dan zul je ook je mentale klachten moeten aanpakken. En nee, dat doe je niet door je ontslag in te dienen of je gezin te veranderen, maar dat doe je door mentale coaching. En daar kan Joyz jou bij helpen.

Joyz is namelijk coach en integraal therapeut. Dat klinkt heel ingewikkeld, maar dat is het eigenlijk niet. Joyz heeft namelijk zelf meegemaakt hoe het is om je, zonder dat je weet waarom, vermoeid, boos, verdrietig en onzeker te voelen. Pas na 15 jaar kwam er een verklaring voor haar klachten en heeft ze hulp gekregen om te leren om niet boos op zichzelf te zijn, maar om zichzelf te accepteren en in zichzelf te geloven. Hoewel ze het zelf moest doen, vond Joyz het heel prettig om met iemand te praten die begreep wat er aan de hand was en tips en adviezen gaf. Zij heeft in die periode haar leven omgegooid, ze volgde de juiste wegen en maakte de keuze om zelf een coaching en integrale therapie praktijk te beginnen.

Wist je dat je bij Joyz Frijters Coaching & Integrale Therapie losse sessies, maar ook pakketten kunt afnemen? Zo kun je je lekkerder in je vel voelen op de manier die bij jou past. Desgewenst is het boeken van een losse algemene ontspannende of energetische massage ook mogelijk, wanneer je even een klein momentje van ontspanning voor jezelf wilt. Alle behandelingen worden bij Joyz in haar praktijk aan huis in Klundert gegeven. Wil je meer informatie, klik dan eens verder naar de profielpagina van Joyz Frijters Coaching & Integrale Therapie op KijkopMoerdijk.nl.