In de Spotlight: Johns Inkoop uit Dongen

Vandaag staat in onze sportlight Johns Inkoop uit Dongen centraal. Hoewel niet in onze gemeente gevestigd, is Johns Inkoop een interessante organisatie voor de zes kernen die onze gemeente rijk is. Johns Inkoop richt zich namelijk op de inkoop van voertuigen, vaartuigen en machinerie en koopt zo'n beetje alles in wat rolt of drijft.

Overigens doen zij dat zonder tussenkomst van derden. Geen botenmakelaars of bemiddelingskosten, maar direct contact met John. U meldt uw voertuig, vaartuig of machinerie gratis en vrijblijvend digitaal aan, hij neemt contact op om een kijkje te komen nemen en/of een bod te doen. Accepteert u dat bod, bent u direct van alle rompslomp af. Johns Inkoop regelt namelijk de overschrijving, een RDW-vrijwaring en het transport. Makkelijk toch?! 

Heeft u een boot geërfd, inclusief ligplaats, en heeft u geen idee waar u ermee heen moet? Johns Inkoop weet dat wel. Naast de boot, zijn zij namelijk ook bereid om de ligplaats van u over te nemen. Altijd voor een eerlijke prijs, in goed overleg. Overigens geldt die eerlijke prijs voor álles wat John inkoopt. Of u nu als particulier uw auto wilt verkopen, zonder vreemden over de vloer te krijgen die te pas en te onpas een proefrit willen maken, of dat u in uw bedrijf bepaalde machinerie niet meer gebruikt en er een beste prijs voor wilt terug krijgen. Ook machinerie met (kleine) beschadigingen of achterstallig onderhoud kunt u aanmelden bij Johns Inkoop. 

Wilt u meer informatie over dit veelzijdige doch betrouwbare inkoopbedrijf, zoals contactgegevens,  openingstijden, meer foto's en actuele berichtgeving, klik dan verder naar de profielpagina van Johns Inkoop op KijkopMoerdijk.nl.