Herinnering: Maak nú nog kans op de negende maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopMoerdijk opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de negende maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag een airbrushcursus voor twee personen t.w.v. maar liefst € 70,00 weg, gegeven door Guido Kooke Airbrush uit Klundert!

Airbrush is een eeuwenoude kunstvorm, welke inmiddels is gemoderniseerd. Met een klein spuitpistool zijn de mooiste creaties te maken, zeer gedetailleerd en op vrijwel alle ondergronden. Guido Kooke uit Klundert airbrusht bijvoorbeeld garages, gitaren, auto's, motorkappen, maar natuurlijk ook schilderijen en t-shirts. En dat is precies wat u in deze cursus ook mag gaan doen!

U mag zelf kiezen of u een persoonlijk t-shirt of een leuk schilderij wilt airbrushen. Wanneer u voor een t-shirt kiest, mag u deze zelf meenemen of uw maat doorgeven aan Guido. Ook op zwart textiel is prima te airbrushen, maar op een witte ondergrond zijn alle kleuren vanzelfsprekend beter te zien. In de cursus leert Guido u hoe u met het spuitpistool moet omgaan en geeft hij u tips en trucs om het mooiste airbrushkunstwerk te maken.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopmoerdijk.nl/posts/928633537325891 )

Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Moerdijk: www.kijkopmoerdijk.nl/registreren.