Heel veel kampioenen bij VV Klundert

Bij voetbalvereniging Klundert is het voetbalseizoen ook dit jaar weer feestelijk afgesloten. Afgelopen zaterdag was er de goedbezochte familiedag waarin de ouders tegen de kinderen voetbalden. In alle leeftijden namen de kinderen het op tegen de ouders om te laten zien hoe goed ze zijn.

Hierna speelden de oude vedetten van VVK in een toernooi tegen elkaar in het Leen den Bakker-toernooi. Aan het einde van de middag werden onder muzikale begeleiding van de Oranje Garde de kampioenen van het seizoen gehuldigd door voorzitter Cees Clarijs. Dit waren de Jo11-1, Jo12-2 en de Jo13-1. Ze ontvingen een mooie medaille voor het behaalde resultaat.

Naast het huldigen van de kampioenen is ook het nieuwe speeltoestel feestelijk in gebruik genomen. De aanschaf hiervan is mogelijk gemaakt door de jeugdleden van de vereniging die langs de deuren zijn geweest de afgelopen jaren voor donaties aan Jantje Beton en de Grote Clubactie. Van deze donaties is er heel veel naar de goede doelen gegaan en is er ook geïnvesteerd in een nieuw en veilig speeltoestel voor de kinderen.

De komende jaren zullen zij langs de deuren blijven gaan voor de steun aan de goede doelen en wat moois voor de jeugd. Met uitzonderlijke inzet van enkele vrijwilligers is het oude speeltoestel verwijderd en de nieuwe geplaatst en in elkaar gezet.

Als klap op de vuurpijl kwamen per bus nóg twee kampioenen terug. De JO15-1 en de Jo19-1 hadden beide de bekerfinale gewonnen welke in Dinteloord gespeeld werd. De JO15-1 heeft na een score van 1-1 gewonnen op penalty’s (5-4) en de Jo19-1 heeft met een eindstand van 9-0 gewonnen. Zij werden feestelijk onthaald door de aanwezigen.

Aan het begin van de avond was er voor de leden en de familie een gezellige barbecue om het seizoen dan ook echt af te sluiten. In de aankomende weken staan nog het bedrijventoernooi en het tentenkamp op de agenda waarna we na een mooi en gezellig jaar, ons weer gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen.

(Met dank aan Ruud van Wijk voor verslag en Suzan Nagtzaam voor foto's)

Beelden bij dit artikel