Hé doe maar mee met de Pietendans!

Een feestje bouwen, dat is één van de dingen die de Pieten van Sinterklaas het liefste doen. Dat kwam vanmiddag eens even goed uit, want de Sinterklaas Stichting Sint's Pieten Gedoe uit Fijnaart organiseerde met medewerking van Stichting De PietenChaos en Stichting Intocht Zevenbergen de Zwarte Pieten Disco in de Fendertse Hoeve in Fijnaart. Een middag vol muziek, zang, dans en natuurlijk Zwarte Pieten. 

Corné Nieuwkoop, van Sint's Pieten Gedoe, vertelt ons: "Als we alle voorreserveringen en inloop bij elkaar tellen, zitten we aan zo'n 200 kaarten. Dit is de derde keer dat we de Zwarte Pieten Disco organiseren en het is ieder jaar een succes geweest. Helaas had Sinterklaas het vanmiddag te druk om langs te komen, maar wie weet komt hij volgend jaar weer. De kinderen krijgen vanmiddag ranja, chips, strooigoed, lange vingers en fruit. Aan het einde van de middag krijgen ze een puntzak friet en ze krijgen een speculaaspop mee naar huis." Deze middag was Peter van Gaal van de EHBO Post Standdaarbuiten aanwezig om eventuele calamiteiten direct aan te pakken. 

Natuurlijk liepen wij ook even de zaal van de Fendertse Hoeve binnen om leuke foto's te maken van de dansende, springende, zingende en lachende kinderen, ouders en Pieten! U bekijkt ze allemaal in de fotoslider boven dit artikel. 

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, worden er 5 foto's bij een artikel getoond. Bij dit artikel zijn er meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken. 

Beelden bij dit artikel