Grie-zellige Halloweentocht door Krooswijk in Zevenbergen

meerMoerdijk organiseerde gisteren voor de allereerste keer een Halloweentocht door Zevenbergen. Vanuit de Tune aan de Kristallaan, konden de deelnemers, dat waren er meer dan 70 (!), een route lopen langs griezelplekken, griezelhuizen en griezelmensen.

De tocht door Krooswijk begon met het netjes per kind aanmelden, maar de animo was zó groot, dat de organisatie maar besloot iedereen door te laten lopen. Een teken van succes, zeker als je bedenkt dat het idee voor een Halloweentocht, pas 4 weken geleden ontstond. Opgesplitst in twee routes, goud en zwart, liepen de deelnemers in tegengestelde richting. Halverwege de routes was een pauzeplek, waar de dappere kinderen en hun ouders even konden bijkomen van de griezeltocht, voordat ze voor de tweede ronde zouden vertrekken. 

Emre, Seda en Arda kwamen wij tegen bij het verzamelen in de Tune. Het jonge gezin was op elkaar afgestemd: alle drie hun gezichten waren wit geschminkt met donkere ogen en lippen. De kleine Arda liet mensen die voorbij hem liepen schrikken door hard te grommen. Het principe van de grie-zellige tocht begreep het ventje zeker wel!

De redactie van KijkopMoerdijk maakte foto's bij het verzamelen in de Tune, helaas liet onze agenda het niet toe om foto's op de route te maken. Heeft u wel leuke, grie-zellige foto's gemaakt? Mail ze ons gerust!

Beelden bij dit artikel