Gemeente organiseert informatiebijeenkomst Helwijk

Aanstaande dinsdag 12 maart organiseert de gemeente een informatieavond in Helwijk over de werkzaamheden aan de Koningin Julianalaan en omgeving. Naar verwachting gaat de gemeente Moerdijk in augustus van dit jaar aan de slag met de herinrichting van de Koningin Julianalaan en omgeving. De voorbereidingen voor die werkzaamheden zijn gestart. In de Koningin Julianalaan moet de riolering worden vervangen. Er komt een nieuw riool voor vuilwater en een riool voor regenwater. Ook wordt deze entree van Helwijk flink opgeknapt.

De gemeente nodigt omwonenden en overige belangstellenden uit Helwijk uit voor de informatieavond over de werkzaamheden. Op deze avond mag een ieder zijn of haar wensen, ideeën en zorgen uiten. Tijdens de avond worden de voorlopige schetsontwerpen gepresenteerd en geven wethouder Jack van Dorst en ontwerpbureau Newae toelichting op de plannen. Zij gaan onder meer in op de aanleiding van het project, de opzet van de werkzaamheden en wat dit betekent voor bewoners. Verder worden onder meer parkeren, groen en duurzaamheid besproken. Ook is er tijd om vragen te stellen.

De informatieavond vindt plaats op dinsdag 12 maart van 19.30 – 20.30 uur in gemeenschapshuis De Blokhut aan het Prins Bernhardplein 2.