Fotografe Moniek van Gils uit Klundert op verenigingsavond Fotoclub Moerdijk

Op dinsdag 16 april a.s. organiseert de Fotoclub Moerdijk haar eerstvolgende verenigingsavond, waarop fotografe Moniek van Gils uit Klundert een lezing komt geven over bruidsfotografie en reportagefotografie. Moniek is genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2019, is winnaar van de ZIWA Award regionaal 2018 en van een Master Award 2017. Ook is ze benoemd tot de top 10 Beste Trouwfotografen van onze provincie.

Moniek houdt van fotograferen met natuurlijk daglicht en hierdoor zijn haar reportages licht en fris. Zij legt de interactie tussen mensen vast op een ongedwongen manier met als resultaat authentieke beelden en pure emoties. Haar foto’s zijn op verschillende trouwblogs gepubliceerd; zoals Burnett’s Boards, The Perfect Wedding, Hochzeitswahn, Wedspiration, Whim Magazine en The Weddingblog. 

Voor de fotoclub zal ze voor de pauze met name ingaan op wat bruidsfotografie inhoudt, wat er allemaal bij komt kijken en welke apparatuur ze gebruikt. Na de pauze zal ze het verhaal achter de foto’s vertellen en het hoe en waarom zij de foto’s heeft gemaakt zoals ze zijn. En iedereen duidelijk maken dat bruidsfotografie zeker leuk is om te fotografen maar zeker niet vanzelf gaat. Dat het hard werken is op z’n dag. En dat klanten veel verantwoordelijkheid van jou als fotograaf vragen. En dat jij als fotograaf daar altijd aan dient te voldoen.

De avond begint om 19.30 uur in Theater De Schuur, Kerkstraat, Zevenbergen. Deze avond is gratis toegankelijk, zowel voor leden van de fotoclub als voor niet-leden. Gelieve u wel even van te voren aan te melden via: info@fotoclub-moerdijk.nl.

Beelden bij dit artikel