Fijnaartse Fiets4daagse gaat gewoon door!

Vorig jaar werd de fiets4daagse van WielerToerClub Heij=Fijn in Fijnaart verreden na een pauze van maar liefst 33 jaar. Vanwege het coronavirus kon de herhaling in juni niet doorgaan, maar het bestuur van de club heeft alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat het nieuw leven ingeblazen evenement dit jaar tóch nog plaats kon vinden. En met succes: op 8, 9, 10 en 11 september 2020 zal de fiets4daagse in Fijnaart worden verreden.

WTC Heij=Fijn zal diverse routes uitzetten, die de deelnemers door de omgeving van Fijnaart zal leiden. De start en finish is bij Cafetaria Family, Molenstraat 16, dagelijks tussen 18.30 en 19.00 uur. Inschrijving voor de fiets4daagse kan op 8 en op 9 september, voorafgaand aan vertrek vanaf 18.00 uur. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis deelnemen, aan deelnemers van 13 jaar en ouder wordt een bijdrage van € 5,00 per persoon gevraagd. Het inschrijfgeld is inclusief een versnapering bij aankomst, een versnapering onderweg en een aandenken wanneer er minimaal drie fietsavonden zijn volbracht.

Je kunt kiezen uit drie verschillende afstanden, namelijk 15, 25 of 50 kilometer. De 15-kilometerroute is een gezinsafstand voor jong en oud, de 25-kilometerroute is voor recreatieve fietsers en de 50-kilometerroute is voor de ervaren fietsers en wielrenners. Deelname is toegestaan voor alle type fietsen. In elke route is een rust- en controlepost opgenomen, waar men gezellig kan babbelen, iets lekkers kan nuttigen en een stempel op de deelnamekaart kan ontvangen. Vanzelfsprekend wordt er tijdens het gehele evenement en dus ook bij de start, op de controleposten en bij de finish, gehouden aan de richtlijnen van de overheid, RIVM en NTFU.

Na verloop van tijd zal WTC Heij=Fijn de website steeds iets uitbreiden en de routes toevoegen. Deze kunt u te zijner tijd vinden via www.wtcheij-fijn.nl/fiets4daagse/. Blijf ook op de hoogte via de Facebookpagina van de wielerclub, via www.facebook.com/wielertoerclub/.

*Foto’s bij dit artikel: WTC Heij=Fijn Fiets4daagse 2019 ©KijkopMoerdijk.nl

Beelden bij dit artikel