Feesten in de tuin van Sint Martinus Zevenbergschen Hoek

U heeft gisteren al bij ons kunnen lezen dat het deze week feest is in het woonzorgcentrum Sint Martinus in Zevenbergschen Hoek, vandaag kunt u bij ons lezen over het tuinfeest dat op dit moment zelfs nog bezig is! Vanmiddag brachten we namelijk een bezoekje aan St. Martinus, waar alle 50+'ers van Zevenbergschen Hoek welkom waren, vanzelfsprekend samen met de bewoners, voor een gezellige middag, een optreden van koor DolorCanto uit Zevenbergen en de jaarlijkse barbecue. Dit alles in een Regenboogthema, want ondanks dat het zonnetje niet echt door wilde komen, was de tuin kleurrijk versierd door de medewerkers en vrijwilligers van het woonzorgcentrum.

Wij maakten foto's die u bekijkt in de fotoslider boven dit artikel én we maakten een korte opname die u direct hieronder kunt bekijken.
https://www.youtube.com/watch?v=EIngtwh_1Uc

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken. 

Beelden bij dit artikel