Feest op het vernieuwde Vrouwkusbal in Kleigat

Veel volwassen Vrouwkus van het Kleigat, ofwel Fijnaart, feestten gisteravond op het Vrouwkusbal. Geheel in nieuwe stijl, met optredens van De Gospelpompers en Conchita Wurst, was de opkomst boven verwachting. Zo'n 60 vrouwkus waren in de race voor best verkleede vrouwke, een titel die uiteindelijk naar het duo Marion en Janneke als TiTaTovenaar ging. Nonneke Corrie, 74 jaar, mocht ook een onderscheiding ontvangen omdat zij hetzelfde gekleed was als De Gospelpompers.

Bij binnenkomst werden alle vrouwkus hartelijk ontvangen door gastvrouw Conchita Wurst. Conchita, die normaliter door het leven gaat als Manfred Magielse, mocht daarnaast ook een dubbele moment of fame beleven, toen zij eerst geïnterviewd werd door BaronieTV en vervolgens later op de avond ook nog een spetterend optreden gaf. Prins Toon dun Eerste was degene die voorop in de polonaise ging, waarbij hij een aantal carnavalskneiters de microfoon in zong. Samen met zijn gevolg zorgde de Prins direct voor een goede sfeer, waarna veel vrouwkus het voorbeeld volgden en in de polonaise aansloten. 

Organisatievrouwkus Marianne, Melanie en Saskia kunnen terugkijken op een geslaagd Vrouwkusbal. Met dank aan Tony voor onze aankondiging en met dank aan C.S. De Kleibatsers voor de ontvangst, mochten wij ook binnenvallen en legden wij de Kleigatse vrouwkus op de gevoelige plaat vast. U bekijkt alle foto's in de fotoslider boven dit artikel. Ziet u een foto die u graag zou willen hebben, laat het ons dan weten via info@kijkopmoerdijk.nl en wij sturen u de foto gratis digitaal toe!*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel