Carnaval 2019: Kinderoptocht Noordhoek

Ook in Kantemaaiersgat, ofwel Noordhoek, stond vanmorgen de kinderoptocht gepland. Vanaf basisschool St. Jozef liepen de kinderen verkleed, met skelters en bolderkarretjes en met looppakken door het dorp. Verkeersregelaars waren op touw om alles in goede banen te leiden en bij terugkomst op de school stond er voor een ieder wat lekkers klaar. De Raad wierp zich op als jury en werd daarbij geassisteerd door de jeugdraad, die er, zeg nou eerlijk, toch een betere kijk op hebben. Onze Kijkop-Wagen inclusief grote loep bovenop reed ook Noordhoek in, waar we vervolgens de tocht der tochten op de foto zetten. U bekijkt ze allemaal in de fotoslider boven dit artikel.

Ziet u een foto die u graag zou willen hebben? Laat ons dat dan weten via info@kijkopmoerdijk.nl en wij sturen u deze gratis digitaal toe!

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel